Loading...

Please wait...

Fullcolor mokken bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

kenmerken mok

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

17 producten

Producten per pagina

Fullcolor mokken bedrukken ?

Mok met fullcolor opdruk of foto opdruk nodig? Kies uw model en wij produceren mokken met foto of veelkleuren-logo met sublimatiedruk. Dat is dé techniek om scherpe en kleurintensieve foto’s op mokken en bekers te drukken. De mokken op de afdeling fullcolor mokken bedrukken zijn voorzien van een speciale coating waarop we kunnen sublimeren. Dus dat is ideaal voor digitaal drukken.

Kan je fullcolor mokken in de afwasser wassen?

Ja, ja kan fullcolor mokken in de afwasser wassen. Maar er is wel kwaliteitsverschil. En dat zie je in de prijs terug. De goedkopere versies hebben een kleurechtheid tot circa 500 wasbeurten. Dan gaan we uit van een normale huishoudelijke vaatwasser, geen horeca spoelmachines. Daarna kan de opdruk gaan vervagen of verkleuren. De iets duurdere mokken kan je tot 2000 x in de vaatwasser wassen zonder kleurvervaging. Je kunt het beste zelf bepalen welke kwaliteit je wilt. Of dat je budget de doorslag geeft in je beslissing. Bij elke mok staat vermeld wat de kwaliteit is.
Er zijn diverse modellen en verschillende inhoud verkrijgbaar. Scherp geprijsde mokken en koffie bekers nodig? Kom langs bij Promo2000.

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.