Loading...

Please wait...

Promotieparaplu's

28 producten

Producten per pagina

Promotieparaplu’s bedrukken.

Promotieparaplu’s zijn in groten getale verkrijgbaar en het is misschien moeilijk kiezen welke paraplu’s het beste bij je bedrijf past. Vandaar dat wij de promotieparaplu’s verdelen in verschillende afdelingen.
1. Promotie paraplu’s, alle paraplu’s die wij op dit moment in het assortiment hebben.
2. Doorzichtige paraplu’s, helder transparante bespanning waar je doorheen kunt kijken.
3. Fotoparaplu’s zijn paraplu’s waarop aan de binnenzijde of op de buitenzijde een afbeelding of foto is geplaatst. Soms staat er al standaard een foto in, soms kan je je eigen foto laten plaatsen.
4. Golfparaplu’s zijn echt grote en stevige paraplu’s.
5. Grote paraplu’s, groots in formaat.
6. Kinderparaplu’s zijn met hun speciale kleine formaat en de kleuren uitermate geschikt voor kinderen.
7. Kleine oplage paraplu’s zijn promotieparaplu’s die al met een klein aantal aangeschaft kunnen worden.
8. Opvouwbare paraplu’s, lekker klein op te vouwen om handig mee te nemen.
9. Regenboog paraplu’s met de bespanning in heel veel kleurtjes: meerder kleuren op 1 paraplu voor een extra vrolijk effect.
10. SENZ paraplu”s worden gemaakt in Duitsland en hebben een zeer hoge kwaliteit. Dat is terug te zien in alle onderdelen van het artikel: zowel de bespanning als de baleinen als de metalen zijn van echt hoge kwaliteit. De bedrukkingsmogelijkheden op de SENZ paraplu’s zijn zeer divers.
11. Storm paraplu’s hebben een constructie en een materiaalgebruik waardoor de paraplu niet direct verwoest is als de wind er vat op krijgt.
12. Speciale paraplu’s zijn de producten die we niet in één van bovenstaande afdelingen konden plaatsen omdat er iets extra bijzonders mee is. Denk aan de reverse-paraplu, foto-paraplu’s.
13. Custom paraplus zijn echt relatie-geschenken : geheel naar je eigen wens, ontwerp en idee worden deze paraplu’s gemaakt. Natuurlijk kosten ze wat meer en is er een langere levertijd, maar dan heb je ook wel iets heel mooi en heel persoonlijks in handen.

Promotieparaplu’s bedrukken

Promotieparaplu’s bedrukken is een goede zet binnen je marketingplan: Nederlanders zijn dol op paraplu’s en ze zijn dan ook volop in het straatbeeld te zien. Paraplu’s zijn goed te bedrukken en het drukvlak is redelijk groot. Als je kiest voor een custommade paraplu’s kan je zelfs hele panelen of alle panelen laten drukken naar wens.