Loading...

Please wait...

Golfparaplu's bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Golfparaplu’s bedrukken

Golfparaplu’s bedrukken kan uiteraard ook bij Promo2000.
Er zijn drie redenen om bij ons bestellen:
Gratis levering naar 1 adres
Promo2000 werkt  met een hoogopgeleid team
Wij kennen de druktechnieken en kunnen je goed adviseren

Golfparaplu’s zijn paraplu’s die steviger en vooral ook groter zijn dan de gebruikelijke paraplu’s. Ze zijn niet alleen perfect voor buiten events maar ook voor promotionele doeleinden. Met hun grote diameter pas je er niet alleen zelf goed onder maar ook de spullen die je bij je hebt. Je golfparaplu past op een trolley dus je hebt hem altijd bij de hand.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een paraplu?

Je moet goed letten op de afmetingen van de paraplu. Een gemiddelde paraplu paraplu is ongeveer 100 cm in diameter. Er zijn ook kleinere paraplu’s die ideaal zijn voor in de stad. De golfparaplu is het grootst, daar passen ook 2 personen onder, met een diameter van circa 130 cm.
Daarnaast moet je kijken naar de materialen die gebruikt worden zoals de stof van de bespanning, de baleinen en de steel. De baleinen bepalen de flexibiliteit, kunnen ze een windstoot weerstaan of klappen ze om en zijn ze dan kapot? Glasvezel baleinen zijn flexibel en metalen baleinen zijn dat niet.
Je kunt er bij de modellen die wij aanbieden, vanuit gaan dat als het ene paraplu meer kost dan het andere model, de kwaliteit ook hoger is. Lees dus alle details in de omschrijving zodat je weet wat je krijgt en van welke kwaliteit dat is.
Alle paraplu’s kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten golfparaplu’s dan kun je contact met ons opnemen.