Loading...

Please wait...

Grote paraplu's bedrukken

8 producten

Producten per pagina

Grote paraplu’s bedrukken?

Op zoek naar grote paraplu’s met jouw logo maar dan wel voor een kleine prijs? In deze categorie vind je onze selectie met een zacht prijsje. De paraplu’s die we kunnen bedrukken zijn voor jou geselecteerd op:

een goede kwaliteit-prijsverhouding,
uitstekende opdruk mogelijkheden,
populariteit van de modellen

Een paraplu met tekst of met een logo is al jaren een topper binnen de promotionele artikelen. Ze worden immers vaak gebruikt in ons land en ze zijn daarom bij uitstek geschikt om jouw logo of jouw reclameboodschap mee te verspreiden. Bekijk de categorie ‘goedkope paraplu’s bedrukken‘ om alle goedkopere modellen te zien.

Aarzel niet en bestel bij Promo2000.nl je bedrukte promotie regenschermen. Als je graag persoonlijk advies wilt over de verschillende mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Anders zouden onderstaande tips je kunnen helpen een keus te maken uit ons aanbod.

Tips om de juiste maat bedrukte paraplu te kunnen kiezen:
een opvouwbare paraplu : handig meenemen op de fiets, in de tas, meestal een doorsnede van 90 centimeter
klassieke paraplu : niet opvouwbaar, heeft meestal een gebogen handvat en een doorsnede van 100 tot 115 centimeter
stormparaplu: bestand tegen harde wind en meestal vrij groot van formaat, tot wel 130 cm doorsnede

Enkele bekende ‘paraplu’s in het straatbeeld’ in de schilderkunst kan je vinden bij Rainy day in Paris van Gustave Caillebotte, de mooie donkerblauwe paraplu’s van het schilderij les Parapluies van Pierre-Auguste Renoir maar ook Vincent van Gogh schilderde een dame, zittend aan tafel, met een paraplu voor zich ‘Madame Ginoux met handschoenen en paraplu.’