Loading...

Please wait...

Foto paraplu's bedrukken

Geen producten gevonden

Foto paraplu’s bedrukken

Foto paraplu’s bedrukken? Jazeker, ook op een paraplu kan een foto afgebeeld staan. Er bestaan paraplu’s waar al aan de binnenzijde een foto is afgebeeld. Het gaat dan om een foto van de lucht of van een landschap. Maar ook je eigen foto kunnen we afbeelden op een paraplu. In dat geval is er sprake van een custom made productie, dat is een productie die geheel voor jouw bedrijf is gestart.

Custom foto paraplu’s bedrukken

Vanaf 150 stuks kan je bepalen hoe de paraplu vormgegeven wordt en op hoeveel panelen er gedrukt gaat worden.
Je kan kiezen welke stof je wilt, een gewone polyester of een pongee. Pongee is meer kreukvrij en staat wat strakker gespannen.
De stoffen zijn in een aantal standaard kleuren verkrijgbaar maar ook het maken van een eigen PMS kleur stof, is mogelijk.
Dan kan je de baleinen kiezen, dat zijn die smalle gebogen repen aan de binnenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in metaal en in glasfiber. Glasfiber is sterker dan metaal.
Ook het model, meer plat of juist meer gebogen is dan te kiezen.
Je begrijpt dat elke optie zijn eigen prijs met zich meebrengt. Daarom is het ook niet mogelijk om prijzen te publiceren want elke klant heeft weer andere wensen. Als je ons je wensen laat weten omtrent model, materiaal en bedrukking, dan maken we graag een op maat gemaakte offerte voor je.
Bespreek met onze dames van de customer service de mogelijkheden en maak je wensen kenbaar. Er is veel mogelijk!
Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten paraplu’s dan kun je contact met ons opnemen.