Loading...

Please wait...

Regenboog paraplu's

1 producten

Producten per pagina

Regenboog paraplu’s bedrukken?

Regenboog paraplu’s bedrukken met je eigen bedrijfslogo : door de vele kleurtjes maken die het leven een stuk vrolijker, zelfs als het regent!  We drukken je logo en of slogan op één paneel, of op meerdere panelen tegen meerprijs.
Maar ook aan de kleintjes is gedacht want we hebben ook kinderparaplu’s in ons assortiment in een kleinere maat. De regenboogparaplu of veel-kleuren-paraplu kan uit 8 panelen bestaan, uit 12 panelen of zelfs uit 16 panelen die elk weer anders gekleurd zijn. Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte regenboogparaplu’s bestellen. In onderstaande assortiment kun je een paraplu kiezen die bij jou past. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten paraplu’s dan kun je contact met ons opnemen.

Het fenomeen regenboog kan je in de lucht zien als een laagstaande zon tegen een nevel van waterdruppeltjes aan schijnt en de zon áchter jou staat.  Er bestaan ook dubbele regenbogen. De regenboog laat de kleuren altijd op dezelfde volgorde zien, van buiten naar bieden gezien eerst rood, dan oranje, geel, groen, blauw, indigo (dat is donkerpaars) en tenslotte violet. Je kunt de volgorde onthouden met het ezelsbruggetje van de eerste letters, te weten ROGGBIV. De kleuren lopen meestal een beetje in elkaar over en zijn niet scherp afgetekend.
Het is een prachtig fenomeen en het wordt ook graag bezongen. Eén van de beroemste songs is ‘Somewhere over the rainbow’ dat – zowel door Judy Garland in the Wizzard of Oz als ook door Kermit de kikker heel gevoelig werd gezongen- , onsterfelijk werd gemaakt.