Loading...

Please wait...

Bedrukte aanstekers

25 producten

Producten per pagina

Bedrukte aanstekers met logo

Bedrukte aanstekers met logo is een uitstekende manier om jouw reclame boodschap over te brengen. Het platte en relatief grote oppervlakte maakt dat jouw logo goed zichtbaar is. De aanstekers van de afdeling bedrukte aanstekers zijn geselecteerd op:

  • een goede kwaliteit-prijsverhouding.
  • maar ook uitstekende opdruk mogelijkheden.
  • en de populariteit van de modellen.

Kan je aanstekers bedrukken?

We bedrukken aanstekers op drie verschillende manieren.
1. Opdruk per PMS kleur, dan drukken we elke kleur apart. De exacte PMS kleurcode kunnen we aanhouden. De prijs verhoogt als je meer kleuren laat drukken.
2. Een fullcolor opdruk plaatsen we met een digitale techniek. Daarbij maakt het aantal drukkleuren niet uit voor de prijs. Handig dus voor meer kleuren logo’s.
3. Digitale wrap, dan drukken we eerst een transparante folie met een digitale print. Dat folie bevestigen we op de aansteker. Het voordeel van deze techniek is dat de opdruk RONDOM de gehele aansteker komt.

Welke aanstekers zijn er?

Promo2000 biedt een breed assortiment aan op het gebied van aanstekers: zo is er bijvoorbeeld een afdeling speciaal voor aanstekers met vuursteentje bedrukken, elektronische aanstekers bedrukken, BIC aanstekers bedrukken, flesopener aanstekers bedrukken en BBQ aanstekers bedrukken. Links in de kantlijn zijn alle modellen uit deze categorie, verder verdeeld naar specifieke eigenschappen. Voor iedere doelgroep, gelegenheid en branche zijn geschikte aanstekers te vinden die je kan inzetten als relatiegeschenk.
Maak je keus voor een elektronische aansteker voor bedien gemak. Maar kies juist voor een lange aansteker als je ze weggeeft bij de aankoop van kaarsen. Bedenk dus welke doelgroep je wilt bedienen. Pas je aankoop voor aanstekers daar op aan.