Loading...

Please wait...

Aanstekers full colour bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Aanstekers full colour bedrukken?

Aanstekers full colour laten bedrukken doe je bij Promo2000. Een aansteker met foto is ook mogelijk. Bic aanstekers, maar ook van andere merken, lenen zich uitstekend om digitaal te laten bedrukken. Jouw logo fullcolour in beeld! Het voordeel van een fullcolor opdruk is dat je een oneindig aantal kleuren kunt laten drukken zonder meerprijs per kleur. Nadeel is dat als je PMS-kleuren wilt laten drukken, ze vaak niet helemaal exact overkomen zoals de originele PMS-kleuren.

Welke druktechnieken gebruiken we?

Voor het fullcolor bedrukken van aanstekers, gebruiken we twee technieken.
1. We drukken je logo digitaal. Het aantal drukkleuren maakt dus niet uit maar we drukken PER ZIJDE. Het drukvlak geven we aan per model. De aansteker leggen we in de drukmachine, de machine drukt de opdruk op 1 zijde of op 2 zijden. De zijkant blijven onbedrukt. Deze opdruk komt dus rechtsreeks op het kunststof van de aansteker.
2. Een fullcolor wrap is een andere optie. Hierbij drukken we eerst een transparante folie. Die folie wordt op de aansteker bevestigd. Je kunt het folie niet loskrabben of eraf halen. Het is echt on-los-makelijk verbonden met de ondergrond. Het voordeel van deze techniek is dat de folie helemaal rondom de aansteker gaat. We drukken dus voorkant en zijkant plus achterkant en tweede zijkant.

Wil je graag een digitale drukproef ontvangen? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten.

Bekijk de categorie ‘aanstekers bedrukken‘ om alle aanstekers te zien.