Loading...

Please wait...

BBQ aanstekers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

kenmerken aansteker

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

4 producten

Producten per pagina

BBQ aanstekers bedrukken?

Behalve de normale elektronische aanstekers bedrukken, kun je ook kiezen voor veilige BBQ aanstekers bedrukken, dat is een lange aansteker of een grote aansteker waarmee je de barbecue of kaarsen makkelijk kunt aansteken. Het is een vurige blikvanger als promotie voor uw bedrijf. Promo2000  heeft een ruime keuze aan BBQ aanstekers.
Alle aanstekers die Promo2000 verkoopt, zijn getest en veilig bevonden door de Nederlandse Warenwet. Als je wilt kunnen we je de specificaties en het certificaat mailen. Wil je jouw BBQ aansteker laten bedrukken? Bel dan met ons verkoopteam. Onze medewerkers adviseren jou graag.

Bekijk de categorie ‘aanstekers bedrukken‘ om alle aanstekers te zien.

Hoe steek je veilig de BBQ aan?

De tips die wij je geven, komen van bbq-nl.com .
Zorg ervoor dat de BBQ op een stabiele, vaste en vlakke ondergrond staat. Je wilt niet dat het gevaarte met de hete kolen er in, omvalt. En zorg er ook voor dat er voldoende ruimte om de BBQ heen is. Het is niet leuk als je schuur vlam vat omdat de BBQ een grotere vlam afgeeft dan je dacht. Als het hard waait en de wind  waait naar de buren, zullen de buren dat niet waarderen. Houd dus rekening met elkaar.
Het aansteken gaat veilig met aansteekblokjes. Goede blokjes gaan niet walmen en branden goed op. Aanmaakwokkels van opgerolde houtvezels die in hars zijn gedrenkt, zijn ook goed. Gebruik geen gasbrander want die geven veel meer vuur af dan je denkt. Laat kinderen, hoe leuk en spannend ze het ook vinden, niet in de buurt van de BBQ.