Loading...

Please wait...

Vuursteen aanstekers bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Vuursteen aanstekers bedrukken

Vuursteen aanstekers bedrukken doe je bij Promo2000. Op deze afdeling staan de reclame aanstekers die met een vuursteen werken. Het is een leuke give away voor volwassen. En jouw logo gaat als een lopend vuurtje rond. Het zijn wegwerpaanstekers die voldoen aan alle veiligheidseisen en voor een aantrekkelijke prijs. De vuursteen aanstekers kunnen aan één of twee zijden bedrukt worden in eigen PMS kleur(en). De PMS kleuren die we drukken, komen op een witte aansteker het best tot hun recht. Op een gekleurde aansteker, en zeker op zwarte aanstekers, kunnen de drukkleuren wat beïnvloed zijn door de ondergrond kleur. Hoe lichter de kleur, des te mooier zullen de drukkleuren zijn,

Hoe komt je logo op de aansteker?

Soms kan je onzeker zijn over het ontwerp. Je logo is leuk, de aansteker voldoet aan je wensen. Maar staat jouw logo dan ook leuk op die aansteker? Om te voorkomen dat je teleurgesteld raakt als je de aanstekers ontvangt, maken we eerst een visual. Een visual is een digitale voorbeeld schets. Daarop kan je zien hoe groot je logo op de aansteker komt. Ook kan je zien wáár het logo drukken. Tenslotte kan je zien of de kleuren van je logo wel matchen met de kleur van de aansteker. We maken gratis een visual voor je.
Als je het eens bent met de visual, vragen we een digitale proef aan.  de digitale proef maakt een technisch tekenaar en die meet het tot op de millimeter uit.

Bekijk de categorie ‘aanstekers bedrukken‘ om alle aanstekers te zien.