Loading...

Please wait...

BIC aanstekers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

kenmerken aansteker

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

7 producten

Producten per pagina

Bic aanstekers bedrukken

BIC aanstekers bedrukken doe je bij Promo2000. In deze categorie vind je alle aanstekers van het merk Bic. Van oudsher een vertrouwd merk van een Franse (inmiddels Spaanse) fabrikant als het gaat om bedrukte aanstekers en misschien wel de beste aanstekers die er zijn. Bic heeft de aanstekers een letter en ene nummer gegeven zodat je weet om welk model het gaat. Alle modellen hebben hun eigen kleuren. De populairste modellen zijn in de meeste kleuren verkrijgbaar. De j25 is te koop in maar liefst 17 kleuren.

Bic J25 en J26 aanstekers.

Het is een ideale manier om jouw bedrijf te promoten. De bekende modellen J25 en de J26 met een digital wrap. Maar ook de BIC J23 aanstekers bedrukt met logo in PMS kleur(en). Bedrukte BIC aanstekers staan altijd garant voor kwaliteit en een scherpe prijs.
Bovendien zijn BIC aanstekers te bedrukken met heel veel verschillende druktechnieken waarmee je een extra persoonlijk tintje kunt meegeven in je reclameboodschap. Zo is er een glow-in-the-dark-opdruk, of ene opdruk met reliëf, een opdruk die voelt als zand en zelfs een glamour-glitter opdruk.

Bekijk de categorie ‘aanstekers bedrukken‘ om alle aanstekers te zien.

Aanstekers met eigen logo.

Ondanks het feit dat het aantal rokers afneemt, blijven bedrukte aanstekers bijzonder populair. We zien geen afname in het aantal verkopen. Op de werkvloer blijft er vrijwel altijd een aantal personen dat toch een paar keer per dag een sigaretje opsteekt. Om deze reden blijven aanstekers een uitstekend promotiemiddel, want die paar keer per dag wordt uw merknaam weer prominent gezien. Wie aanstekers zegt komt niet om BIC heen. De BIC aanstekers gaan lang mee en het merk heeft inmiddels een heel goede reputatie opgebouwd op het gebied van aanstekers. Maar ook zeker vanwege de talloze bewerkingsmogelijkheden daarvan en niet te vergeten ook de bekende BIC pennen.