Loading...

Please wait...

Elektronische aanstekers bedrukken

17 producten

Producten per pagina

Elektronische aanstekers bedrukken

Elektronische aanstekers bedrukken :  aanstekers die werken zonder vuursteentje. Men noemt ze ook wel klikkers omdat ze een kenmerkende ‘klik’ geven  als je het mechanisme indrukt. Nog steeds veel gebruikt en graag uitgedeeld. Ze zijn makkelijk in de bediening. Bedruk jouw logo, afbeelding, slogan of website op de elektronische aanstekers en je hebt een vurige blikvanger. De aanstekers kunnen aan beide zijden bedrukt worden in eigen PMS kleur(en). Snel en goedkoop elektronische aanstekers bestellen? Neem dan contact met ons op.

Veiligheid van aanstekers.

Alle aanstekers die wij in het assortiment zijn, zijn veilig. Ze zijn allemaal getest en er zijn test rapporten van. De Nederlandse warenwet heeft ze toegelaten voor verkoop en gebruik in ons land. Als je wilt dan kunnen we de tetsrapporten en of het certificaat van veiligheid naar je mailen zodat je alle specificaties na kunt lezen. Deze zekerheid van een goed product laten we je graag zien.
Maar je moet ze wél veilig gebruiken. Dat betekent dat je kinderen nooit alleen laat met een aansteker. En als je een BBQ wilt aansteken, moet je dat met een lange aansteker doen. Je moet een aansteker altijd rechtop houden en niet horizontaal. Want de vlam zal rechtop, verticaal, gaan. Je mag de aansteker niet te lang laten branden. Dat is omdat een aansteker oververhit kan raken en dat is gevaarlijk. En natuurlijk ga je geen aanstekers gebruiken in de natuur of in droge gebieden zoals weilanden en bossen. Maar dat spreek voor zich!

Bekijk de categorie ‘aanstekers bedrukken‘ om alle aanstekers te zien.