Loading...

Please wait...

Kleine oplage tassen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 79

Producten per pagina

Kleine oplage tassen bedrukken

Kleine oplage tassen bedrukken doe je bij Promotietassenland. Het laagste aantal bedrukte tassen is 50 stuks. Maar de meeste tasjes zoals Budget  rugzakjes bedrukken wij vanaf 100 stuks. Andere tassen zoals documenttassen en koeltassen bieden wij ook aan in dergelijke aantallen. Omdat we niet elke bedrukte tas in een kleine oplage kunnen aanbieden, hebben wij een selectie gemaakt.
In deze categorie vind je alle tassen de leverbaar zijn met een kleine oplage. In het linkermenu kun je kiezen uit draagtassen in kleine oplage, canvas tassen in kleine oplage en rugzakjes. Op de huidige pagina kun je ook linnen tassen vinden met kleine oplage.

Kies de tas die bij je past.

Alle tassen bedrukken we met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over welke tas bij je past,  dan kan je contact met ons opnemen.
Maar je kunt zelf ook al nadenken over wat je wilt en wat handig is.
Heb je veel mee te geven en wil je het goedkoop houden? Kies dan voor een papieren kraft tas in een groot formaat. Of wil je een pizza meegeven, wel groot van formaat maar niet echt heel gewichtig? Kies dan voor een non-woven vierkante tas. Maar als je je logo zo vaak mogelijk in beeld wilt laten komen en vind je het belangrijk dat het een duurzaam artikel is? Dan kan je besluiten een biologische of fairtrade tas aan te schaffen. dergelijke tassen worden milieuvriendelijk geproduceerd. Bovendien bewaren mensen dit soort tassen lang en dan zal je logo dus ook nog vaker te zien zijn.