Loading...

Please wait...

Rugzakken luxe

14 producten

Producten per pagina

Rugzakken luxe

In onderstaande assortiment kun je de rugzakken luxe kiezen die bij  jouw bedrijf of promotie passen. Het zijn wat luxere rugtassen die sportief uitgevoerd en geschikt zijn voor een wandeling in de natuur. Of ga een dagje shoppen of een weekendje weg.
Daarnaast hebben we ook de trendy urban-rugzakken waarvan je de bovenkant een stukje kunt oprollen om te sluiten., de zogenaamde roll-top rugzakken. Alle tassen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. De meeste tassen drukken we met de traditionele zeefdruk techniek. Hiermee drukken we per PMS kleur. Voor de meeste logo’s is dat prima. Maar er zijn ook logo’s die heel veel kleuren hebben of een kleurverloop. Een kleurverloop is het als bijvoorbeeld de kleur groen heel langzaam overgaat in een andere kleur, zoals geel. Al die kleuren die daartussen zitten, kan je niet met één PMS kleur drukken. Dan hebben we een fullcolor digitale transfer nodig. Daarmee drukken we alle kleuren in één keer.
Niet elke tas kan op die manier bedrukt worden. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen of de bedrukkingsmogelijkheden, dan kun je contact met ons opnemen.

Ben je op zoek naar meer rugzakken? Bekijk dan ons volledig assortiment rugzakken bedrukken.