Loading...

Please wait...

Goedkoop tassen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

19 producten

Producten per pagina

Goedkoop tassen bedrukken

Goedkoop tassen bedrukken doe je bij Promo2000.  Wij bedrukken tassen al vanaf 100 stuks. Op deze pagina vind je ons assortiment goedkope tassen die ondanks de lage prijs, tóch voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wij hebben het allemaal, rugtassen, linnen tassen, canvas tassen, papieren tassen en nog veel meer. Kortom voor een laag budget staat Promo2000 voor je klaar.

Welke goedkope tasjes zijn er?

Promotasjes voor een klein budget zijn populair : denk maar eens aan al die beurzen waar reclametasjes met eigen logo opdruk worden uitgedeeld. Voordat je een dergelijk tasje aanschaft, moet je je goed bedenken welk materiaal je wilt gebruiken en hoeveel gewicht het tasje moet kunnen dragen. Je begrijpt dat het ene tasje meer gewicht kan dragen dan het andere tasje. Dat heeft te maken met het materiaal waarvan je promotietas gemaakt is maar ook met de kwaliteit. Zo is stofdikte heel bepalend voor de kwaliteit en ook voor de kwaliteit. Hoe dikker de stof, hoe hoger de prijs zal uitvallen.

Welk doel heeft het tasje?

Wil je slechts wat foldertjes uitreiken en je logo groot in beeld? Kies dan voor een non-woven tasje. Wil je je artikel in een mooi geschenktasje of een goodybag meegeven, dan volstaat een papieren tas met opdruk. Of wil je een tasje dat vaker gebruikt gaat worden, kies dan voor katoen.

Heb jij een ruimer budget? Neem dan ook eens een kijkje in ons volledig assortiment tassen.

Goedkoop tassen bedrukken?

Eenvoudig en snel kunt je hier jouw tassen goedkoop bestellen. In onderstaande assortiment kun je de tas kiezen die bij jou past. Alle tassen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je liever persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen, materialen en druktechnieken, dan kun je contact met ons opnemen, wij zijn je graag van dienst!