Loading...

Please wait...

Kleine oplage rugzakjes

6 producten

Producten per pagina

Kleine oplage rugzakjes bedrukken?

Kleine oplage rugzakjes bedrukken kan natuurlijk bij Promo2000. In deze categorie vind je onze rugtasjes die in klein aantal bedrukt verkrijgbaar zijn. Rugzakjes bedrukken levert altijd meer op dan het kost! Of het nu goedkope rugtasjes zijn of bedrukte rugzakken uit een hoger segment. Je logo en naam staat altijd volop in beeld op een promotierugzakje. Dus sponsor jij een sportief evenement of een buitenactiviteit, dan is een reclamerugzakje met opdruk altijd een welkom geschenk.

Vanaf welk aantal kan je rugzakje bestellen?

De tassen op deze pagina zijn afhankelijk van het rugtasje, te bestellen:

  • vanaf 100 stuks
  • of vanaf 250 stuks

Maar let op : het productieproces van bedrukte rugzakjes is omslachtig. Omdat alle kosten worden omgerekend naar het aantal dat je bestelt, kan het wel eens zo zijn dat het echt heel veel voordeliger is om méér dan het minimale aantal te bestellen. Kijk in de prijskolom dus niet alleen naar het aantal maar ook naar de bedrukkingskosten. Dan kan het zijn dat een groter aantal zo veel voordeliger is, dat je beter meer kan bestellen. En er is altijd wel een gelegenheid om die leuke bedrukte tasjes uit te delen.

Alle tassen kunnen we bedrukken met logo en of tekst. En heb je er al eens aan gedacht om behalve je logo ook een pakkende slogan mee te laten drukken? Dat kan nét die eye catcher zijn!
Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kan je contact met ons opnemen. Onze dames van de customer service weten heel veel en geven goede adviezen.