Loading...

Please wait...

Rugzakken budget

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

32 producten

Producten per pagina

Rugzakken budget.

Rugzakken budget zijn er speciaal voor hen die een die voor een niet al te groot of al te ruim budget toch leuke rugzakjes willen laten maken. Iedereen gebruikt van die handige kleine rugzakjes. Je logo op een rugzakje is dus vaak in het straatbeeld te zien. En dat is nu precies wat je met je promotionele artikelen wilt bereiken. Herkenning is afhankelijk van herhaling. Hoe meer je logo in beeld is, hoe beter dus!

Welke stofsoorten voor rugzakjes zijn er?

We hebben verschillende stofsoorten voor rugzakjes:

  • Nonwoven, een goedkope stof die is gemaakt van uit meerdere materialen, goed kreukvrij.
  • Katoen, natuurlijk materiaal, makkelijk wasbaar, hoe hoger het aantal grammen per meter, hoe zwaarder.
  • Nylon, een synthetische, sterke stof met een zachte glans
  • Polyester,deze synthetische stof is iets zwaarder dan nylon, en verkleurt ook minder snel dan nylon.  De stevigheid van de stof wordt aan gegeven in denier, een bepaald aantal gram per 9000 meter garen : hoe meer ‘D’ hoe steviger de stof. Dus hoe hoger het getal dat er bij staat, hoe dikker de stof.

Bepaal goed wat je doelgroep is en voor welk doel de rugzak geschikt zou moeten zijn. Er zijn rugzakjes die we per PMs-kleur bedrukken maar we kunnen een aantal modellen ook fullcolor bedrukken zodat je ook een meerkleuren logo kan plaatsen. Of zelfs een foto kunt laten zetten op de rugzakjes. Er is ook een mogelijkheid voor een fullcolor opdruk ‘allover’ de tas dus van rand tot rand. Deze optie ziet er heel fraai uit en de voordelige prijs zal je zeker verbazen.