Loading...

Please wait...

Kleine oplage draagtassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

31 producten

Producten per pagina

Kleine oplage draagtassen bedrukken?

Kan je ook een kleine oplage draagtassen bestellen? Jazeker, in deze categorie vind je onze draagtassen die in klein aantal bedrukt of onbedrukt verkrijgbaar zijn. ‘Klein’ is natuurlijk een subjectief begrip. Wij gebruiken binnen de promotieartikelen wereld de term ‘kleine oplage’ als er sprake is van de kleinst mogelijke afname die voor een bepaald drukproces nog mogelijk is.

Welke druktechniek is er voor opdruk op draagtassen?

We hebben meerder druktechnieken voor opdruk op de draagtassen. Zo is zeefdruk voor minder dan 100 stuks niet rendabel om te produceren. Maar een sublimatiedruk kan met 50 stuks of minder al te produceren zijn. Voor zeefdruk moet er namelijk een drukfilm, een zeefraam en een PMS-kleur aangemaakt worden. Er komt voor het bedrukken van een tas een heel proces aan voorbereiding kijken en hoe lager het aantal tassen dat gedrukt gaat worden, hoe hoger die kosten per tas dan uitvallen. Soms kan je beter iets méér dan iets minder tassen bestellen….

De tassen op deze pagina zijn afhankelijk van de draagtas te bestellen:

  • vanaf 50 stuks voor de wat hoger geprijsde tassen
  • en vanaf 100 stuks voor katoenen tasjes en jute tassen
  • maar vanaf 250 stuks voor budget tassen

In onderstaande assortiment kun je een van onze draagtassen kiezen die bij jou past. Alle draagtassen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten draagtassen dan kun je contact met ons opnemen. Onze dames van de customer service helpen je verder met een goed advies.