Loading...

Please wait...

Snel tassen bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Snel tassen bedrukken

Snel tassen bedrukken doe je bij Promo2000.  Binnenkort een beurs en vergeten bedrukte tassen te bestellen? Geen nood, onbedrukte venstertassen of tassen met logo opdruk op deze afdeling kunnen we snel leveren. Per product staat aangegeven wat exact de levertijd is.

Snelle levering van bedrukte tassen

 • jouw bestelling én het correcte artwork hebben wij ontvangen absoluut vóór 10.00 uur, dan geldt die dag als de eerste werkdag.
 • er is sprake van ‘ontvangst van jouw artwork’ als je van ons een ontvangstbevestiging hebt gekregen dat het artwork correct is.
 • werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, m.u.v. feestdagen en vakantiedagen.
 • levering geschiedt op werkdagen en vindt plaats op een willekeurig moment tussen 08.30 uur en 17.00 uur.
 • Opgegeven of overeengekomen levertijden kunnen nooit worden beschouwd als fatale termijn. Promo2000 zal al het mogelijke doen om jouw order op tijd te leveren. Maar er zijn omstandigheden die buiten onze invloedssfeer liggen. We kunnen hiervoor niet in gebreke gesteld worden noch kan er op enigerlei wijze sprake zijn van tegemoetkoming, creditering of annulering.
 • de genoemde levertijd  is een gemiddelde.
  Het kan voorkomen dat de levertijd lánger is.
  Bijvoorbeeld bij grote drukte zoals rond Kerst of bij personeelstekort in de zomervakantie. Ook onvoorziene omstandigheden kunnen vertraging veroorzaken. Omdat wij geen invloed hebben op vertragende omstandigheden zoals een kapotte drukmachine, oponthoud bij de inklaring bij de douane, files, e.d. kunnen wij nooit een absolute afleverdatum garanderen.

  We rekenen in WERK-dagen.
  Het weekend en feestdagen tellen dus niet mee in de berekening.

Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kun je contact met ons opnemen.