Loading...

Please wait...

Katoenen tassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 92

Producten per pagina

Katoenen tassen

Katoenen tassen bedrukken doen we graag bij Promo2000!
Het blijkt dat de meeste mensen hun gekregen katoenen tasjes houden en vaker gebruiken. En dat is goed nieuws want daarmee stijgt de promotionele waarde ook. Bovendien hebben tassen een fijn groot drukformaat dus meestal kan je veel en op een goed formaat je promotionele boodschap kwijt.

Zijn katoenen tassen duurzaam?

Het is een veel gebruikt en redelijk duurzaam promotie artikel. De duurzaamheid van normale katoenen tasjes zit ‘m vooral in het feit dat je er lang mee doet. En als je iets lang gebruikt is het duurzamer dan iets dat je snel weggooit.
Maar het kan natuurlijk ook nog duurzamer. Je kunt namelijk kiezen voor tassen met het OEKO-TEX certificering. Dat is katoen die onder gecontroleerde omstandigheden is geteeld. Ook krijgen de telers een veel betere prijs voor hun katoen dan zonder het ÖKO-tex. Dit soort tassen zijn bewezen milieuvriendelijker en mensvriendelijker.
En als je helemaal milieubewust bent, kan je ook kiezen voor biologische geteelde katoen. Bij die groei worden geen insecticiden en pesticiden gebruikt. En de katoenboeren krijgen echt een goede prijs voor hun product.

De stofdikte van katoenen tassen

De prijs van de tas hangt af van de dikte van de stof. Je kunt je voorstellen dat in een dikke stof meer katoendraden zijn geweven dan in ene dunne stof. Hoe meer katoendraden er in verwerkt zij, hoe zwaarder de stof per vierkante meter zal wegen. We meten de dikte van de stof an ook in gram per vierkante meter. Hoe hoger het getal, hoe zwaarder de stof. Zo is een tas van 100 gram / m2 veel lichter en dunner dan een katoenen stof van 220 gram/m2.
Bedenk goed welke dikte je nodig hebt voor jouw doelgroep. Geef je een foldertje me? Dan volstaat een dunne katoen. Maar wil je boeken of zware boodschappen meegeven, kies dan voor een echt dikke en stevige stof.