Loading...

Please wait...

Papieren tassen bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Papieren tassen bedrukken.

Papieren tassen bedrukken voor je bedrijf, je organisatie, stichting, winkel of dienstverlening? Bij Promo2000 zijn er meerdere mogelijkheden om papieren tassen met logo te laten maken. Dat papieren tassen met bedrukking een grote impact en een hoog reclamegehalte hebben, dat is duidelijk. Maar welke papieren tas moet je kiezen?

Welke keus is er in papieren tassen?

Je moet goed bedenken wat het doel is van de tas. Wat moet er in? Dus welk formaat wil je? Is het een mee-geef tas of een luxe goodiebag? Kan ik volstaan met 1 of 2 kleuren opdruk? Of moet er een fullcolor opdruk op? Maar denk ook aan de opties zoals gekleurde hengsels. Of wil je papieren hengsels? Er is zo veel mogelijk…. We helpen je graag verder je keus te maken. Neme gerust contact met ons op.

Kraft papier

Papier is er in soorten en maten. Kraft papieren is een budget papier maar wel sterk. Sterker nog, het woord kraft is het Duitse woord voor sterk. Het is namelijk sterker dan gewoon papier. Het is lastiger te scheuren en dus kan je er  langer mee doen. De sterkte van het papier heeft te maken met de lange vezels. Het is een biologisch afbreekbare papiersoort en je kan het ook recyclen. Meestal wordt deze papiersoort gebruikt voor duurzame product verpakkingen en grote enveloppen en dergelijke.